AÇSHB üzerinde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre Keşan Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapılacağını bildirdi. Bu kapsamda 15 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olan memur alımı ilanını sizlere aktaracağız.

SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMI KADROLARI:

Keşan Belediyesi 3 kişilik boş kadro ile 1 Mühendis, 1 Mimar, ve 1 kişilik kadro ile Peyzaj Mimarmı alımı yapacak. Bu kapsamda sözleşmeli memur alımı başvuru şartları şöyledir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Keşan Belediyesi Sözleşmeli Memur alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Keşan Belediyesi adaylardan özel olarak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin alım yapılacak alanlarda mezun olmuş olmak, Keşan ilinde ikamet ediyor olmak, Alım kadrosuna göre en az iki yıl tecrübe sahibi olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Keşan Belediyesi sözleşmeli memr alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 07 Eylül 2020 tarihi ile başlamıştır. Buna göre adaylar başvurularını en geç bir hafta içeirsinde 15 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekldir. Başvurular Keşan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne yapılması gerekmektedir.