Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Marmaris Belediyesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre Lisans Mezunu Memur Alımı yapılacak. Bu doğrultuda Genel İdare Hizmetleri sınıfında P3 puan türüne göre Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Bu kapsamda ilan için başvurular Bugün başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek. ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Marmaris Belediyesi Lisans mezunu adaylar içerisinden memur alacak. Alımlar Zabıta Memuru kadrolarında yapılacak olup Mezuniyet, KPSS ve diğer niteliklere tabloya göre şöyledir;

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Marmaris Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları Bugün 28 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 02 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Marmaris Belediyesi Ek Hizmet Binası, Kemeraltı Mahallesi, 95. Sokak No: 1 Marmaris/MUĞLA adresindeki Marmaris Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Marmaris Belediyesi Zabıta Memuru alımı için adaylar başvurularını 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Ayrıca Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, ve en az B sınfı sürücü blgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURU BELGELERİ NEDİR?

1. Başvuru Formu Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından (www.marmaris.bel.tr) temin edilecektir.

2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.

3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir).

4. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

5. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı.

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı.

7. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

8. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir).

9. Son 6 (altı) ay içinde çektirilmiş 3 adet fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim