Her geçen gün yeni memur alımı ilanı yayımlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanmış olan ilana göre Azdavay Belediyesi bünyesindeki memur personel ihtiyacını gidermek için boş kadrosu ile memur alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların 25 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamasının ardından adaylara verilen sürenin sonuna gelindi. Peki başvuru detayları nedir? Kimler başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Azdavay Belediyesi memur personel alımı başvuruları 25 eylül 2019 tarihi itibari ile başlamıştı. Bu kapsamda adaylar başvurularını en geç 27 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular bazı niteliklerin yerine getirilmesi ile birlikte Azdavay Belediyesi Yazı İşleri genel müdürlüğüne şahsen yapılması gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adaylardan, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak, En az C Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Azdavay Belediyesi memur alımı ilanına başvuru yapmış olan adaylar için sonuç duyurusu 30 Eylül 2019 tarihinde Belediyenin resmi internet adresi üzerinden duyurulacaktır.Başvuruları kabul edilip sınava çağrılan adaylara belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu "Sınav Giriş Belgesi'' gönderilecektir,

Editör: TE Bilisim