Kamu kurumlarının memur personel alımları sürerken, sağlık personeli alımlarında özel hastanelere ve sağlık merkezleri üzerinden de yapılan sağlık personeli alımları devam ediyor. Yakın zamanda kamuya da sağlık personeli alımlarının yapılacağı ifade edildi. Konuya ilişkin ilk açıklama bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın ifadeleriyle gerçekleştirilmişti. Bu açıklamalara dair alımların ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor ancak yakın bir tarihte özellikle Bilkent Şehir Hastanesinin de hizmete açılmış olmasıyla beraber, gündeme geleceği öngörülüyor. Bu alımlarla alakalı gündeme aşağıdaki ilgili haber kategorisinden ulaşabilirsiniz.

Özel hastanelere ve sağlık merkezlerine personel alımı

İŞKUR üzerinden özel hastanelere ve sağlık merkezlerine Acil Tıp Teknisyeni (att), hemşire, ambulans şoförü ve hemşire alımları gerçekleştiriliyor. Bu alımlara başvurular alınmaya başladı ve adayların başvuru tarihlerinin sona ermesinin ardından seçim süreçleri gerçekleştirilecek ve başvurular değerlendirilerek adayların ilgili pozisyonlara yerleştirmeleri yapılacak. Bu ilanlara ulaşmak isteyen adayların, iskur.gov.tr adresini ziyaret edip açık iş ilanları bölümünden, ilgili meslek adına göre arama bölümünde sorgulama yapmaları gerekmektedir. Açılacak ekranda ilanlar yer alacak ve ilanların hangi hastaneler veya sağlık merkezleri tarafından yayımlandığı bulunacaktır. Bu bilgileri görmek için üye profilleriyle giriş yapılması gerekmektedir. Bu bağlamda önce İŞKUR profilinize giriş yapmanızı önermekte, beklenen ilanlar olan bu ilanlara başvurularınızı tüm şartları taşıdığınızdan emin olmanız durumunda yapmanızı önermekteyiz.

Tüm sağlık personeli alımı ilanlarından haberdar olmak ve başvurulara yönelik şartları ilk siz öğrenmek isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak uygulama mağazalarından ve aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim