Bekilli Belediyesi bünyesimndeki memur eksikliğini karşılamak üzere 14 Temmuz 2002 tarihi ile 28 Temmuz 2002 tarihleri arasında başvuru aldı. Başvuruların sona ermesi ile birlikte adaylar sonuçları merak etmeye başladı. Peki sonuçlar bugün saat kaçta açıklanacak? Sınava kimler alınacak? Sınav ne zaman ve konuları nedir?

KİMLERİN BAŞVURULARI GEÇERLİ OLACAK?

Bekilli Belediyesi bünyesine 8 kişilik boş kadro ile fakrlı alanlarda memur alacak. Bu kapsamda adaylar KPSS taban puanı ile en yüksek puana sahip olan adayların başvuruları geçerli sayılacak. Buna göre tüm aşamalar sonrası Bekilli Belediyesi KPSS en az 65 puan ile 1 Bilgisayar İşletmeni, 1 VHKİ, 1 zabıta Memuru ve 1 Memur alacak. KPSS 60 Taban puan ile ise 1 Memur, 2 Tekniker ve 1 Zabıta Memuru alınacak.

DEĞERLENDİRMELER YAPILDI!

Bekilli Belediyesi Memur alımı için değerlendirmeleri yaptı. 28 Temmuz 2020 tarihi ile alınan başvurular incelemeye alındı ve KPSS puanı ile sıralama yapılacak. Ek yüksek puana sahip olan adaylar sınava çağırılacak. Kadro sayısının 5 katı kadar aday sınava alınacak.

SONUÇLAR BUGÜN AÇIKLANIYOR!

Bekilli Belediyesi Memur alımı sonuçları kılavuza göre 06 Ağustos 2020 tarihinde açıklanması bekleniyordu. Ancak belediye tarafından yapılan duyuruya göre 8 Ağustos 2020 tarihinde açıklanacak İşte belediye'den gelen duyuru şöyledir;

" Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı 08.08.2020 Cumartesi günü Saat 18:00 dan sonra Belediyemiz internet adresinden ilan edilecektir. Adaylara önemle duyurulur."

SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAV TARİHLERİ:

Zabıta memuru kadrolarına başvuran adaylar için sözlü ve uygulamalı, diğer adaylar için sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınavlar 17/08/2020 tarihinde Bekilli Belediye Başkanlığı Bekilli/DENİZLİ adresinde yapılacaktır. Zabıta memuru için yapılacak uygulamalı sınav 17.08.2020 tarihinde Bekilli Belediye Başkanlığı kapalı Pazar yeri Bekilli/DENİZLİ adresinde yapılacaktır. Sözlü sınav saat 09.00’da başlayacaktır. Zabıta memuru için yapılacak uygulamalı sınav saat 14.00’de başlayacaktır.

SINAV KONULARI:

Sözlü sınav;

  • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi,
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu,
  •  Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuat konuları ile

Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar. Zabıta memuru için uygulamalı sınav; kadro unvanına ilişkin mesleki bilgi ve yeteneğin ölçülmesi ile sportif dayanıklılık gibi özelliklerin ölçülmesini kapsayacak şekilde yapılır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim