İçişleri Bakanlığına bağlı Jandarma Genel Komutanlığı Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları için yeni biri ilan yayımlanması bekleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir etkinlikte yapılacak alımların 2018 yılı içinde 17 bin alım yapılacağını açıkladı. Adaylar alımların seçim öncesinde yapılmasını istemekteler. 

BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bekçi alımlarını illerde Valilikler aracılığı ile yapılması bekleniyor. Bilindiği gibi 2017 yılından yapılamayan alımlar ile birlikte toplamda 17 bin alım gerçekleşecek. Alımlar toplu olarak duyurulmayacak. Yeni alımların alınmaya başlandığında işin olsa ekibi olarak duyuracağız. İşin olsa sosyal medyadan takip edebilir ve anlık bildirim için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

Bekçi alımı yayımlandığında haberdar olmak için;

Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin
Sosyal Medyadan Bizi Takip Edin

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvuru şartlarında son yapılan değişiklikler ile eğitim düzeyinde ilkokul olan adaylar başvuru yapabilecek. Yaş şartında ise 18 yaşını doldurmuş olmak ile 31 yaşından gün almayan adaylar başvuru yapabilirler. Başvurular sonucunda güvenlik soruşturmasından olumlu alan adayların ataması yapılacak. 

Editör: TE Bilisim