Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden memur personel alım ilanı yayımlayan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bünyesine memur alımı yapmaya hazırlanıyor. Şoför kadrosunda yapılacak olan memur alımında, kadro sayısı toplam 5 kişi olarak aktarılmıştır. Yapılacak bu memur alımlarında adaylara giriş sınavı uygulanacak, giriş sınavı ise sözlü ve yazılı sınavlar olarak iki aşamadan gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

BDDK bünyesinde memur alımı yapılıyor. Bu ilana başvuru yapmak siteyen adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu' nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olması, iletişim becerisi güçlü olması, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi olması, en az lise mezunu olması ve B sınıfı sürücü belgesi bulunması istenmektedir. Adayların en az 5 yıllık deneyim sahibi olmasınında istendiği aktarılmaktadır. Başvuru yapacak adayların lise mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olması gerekmektedir. Lisans mezunları için ise KPSSP3 puan türünden 70 almış olmaları istenecektir.

BAŞVURU ŞEKİLLERİ

BDDK tarafından yapılan memur şoför alımlarına başvurular 20 Mart 2019 tarihi itibariyle başlamış olup 29 Mart 2019 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular saat 16.00 a kadar yürütülecektir. Başvurular bddk.org.tr adresinden başvurular yapılaaktır. Başvuru formunun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gerekmektedir.

Yürütülen şoför alımına başvuruda bulunacak adaylar daha detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz. Tüm bilgilendirmeler bu bağlantıdan erişilebilir durumdadır.

İLAN DETAYLARI> TIKLAYIN

İŞİN OLSA UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim