Yeni yayımlanan personel alım ilanına göre Kurban bayramı öncesi personel ihtiyacını gidermek için personel alımları yapılacak. Collezine personel alım detayları neler?

Giyim sektöründe faaliyet gösteren Collezine firması Türkiye genelinde personel ihtiyacını gidermek için çok sayıda satış danışmanları alımı yapacak.

Bayram döneminde giyim sektöründe yaşanan yoğunluk nedeniyle personel açığı bulunan mağazalara çok sayıda personel alımı yapılacağı açıklandı. Adayların başvurularda en az lise mezunu, ekip çalışmasına uygun, diksiyonu düzgün, sosyal ilişkileri başarılı, iletişim becerileri gelişmiş personellerin alınacağı açıklandı.

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Adaylar Adana, Antalya, İzmir, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Rize, Şanlıurfa, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Kayseri, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), Konya, Kahramanmaraş, Yalova, İstanbul(Asya)illerinde görevlendirilecekler. Partime yarı zamanlı olarak istihdam edilecek olan personellerin tecrübeli ya da tecrübesiz adayların başvuru yapabileceği belirtildi.

İlan için: https://goo.gl/DJf821

Editör: TE Bilisim