Başvuruları geçtiğimiz günlerde başlamış olan ilanlar ile Kamuya 84 Memur Alımı yapılacak. Ancak başvurularda artık son güne geldik. Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar için bir kez daha detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktaracağız.

3 KURUM 84 MEMUR ALACAK!

İlgili ilanlar ile,

  • Hazine ve Maliye Bakanlığı 43 Sözleşmeli personel Alımı Yapacak,
  • Devlet Demiryolları ( TCDD ) 25 Demiryolu Trafik Kontrolörü,
  • Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 17 Personel ve İdari Memur alacak,

BAŞVURULAR YARIN SONA ERİYOR!

İlgili kurumların başvuru süreci geçen haftalarda başlamış olup en geç 25 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular her kurum için eelktronik ortamda yapılacak. İlanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki niteliklerin taşınıyor olması gerekmektedir.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Sonuçları Ne Zaman?

Maliye Bakanlığına 43 kişilik kadro ile Sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Başvurular 25 Ekim 2021 tarihi ile sona erecek olup sonuçlar KPSS ve YDS Puanına göre değerlendiilecek. KPSS Puanun %70 i ve YDS Puanın %30 u ele alınarak yapılacak sıralama ile 5 Kasım 2021 tarihinde açıklanacaktır.

Devlet Demiryolları ( TCDD ) Sonuçları Ne Zaman?

Nihai listede bulunup, evrak teslimi yapan adayların talebin 4 katından fazla olması durumunda, sözlü sınava katılacaklar 17.11.2022 tarihinde saat 10.00 da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No: 3 Altındağ/ANKARA adresinde noter huzurunda kura çekimi ile belirlenecektir.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ( GAİB ) SOonuçları ?

Sınava kabul edilecek adayların listesi, sınav tarihi ve yeri Genel Sekreterliğimiz internet adresinden duyurulacaktır. Başvuruların 25 Ekim 2021 tarihi ile sona ermesinden sonra sonuçların Kasım ayında açıklanması bekleniyor.

İLANLARIN DETAYLARI:

GAİB KPSS Puanı İle 17 Personel ve İdari Memur Alımı İlanı

TCDD KPSS siz 25 Memur Alımı ( Demiryolu Trafik Kontrolörü ) Yapacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı 42 Sözleşmeli Personel Alımı

Editör: TE Bilisim