Bankalara Memur Alımı yapılacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan Banka Personeli Alımı ilanına göre İş Bankası Lisans mezunu adaylar içerisinden Banka Memuru Alımı Yapacak. Alımlar KPSS Şartı Olmaksızın yapılacak. Bu yönde İş Bankası İstanbul Genel Müdürlük bölümlerinde görevlendireceği Uzman Yardımcısı sınavı ile memur alacak.

Başvurur İnterenet'ten Yapılacak!

İş Bankası 2021 yılı Banka memuru Alımı başvuruları için süreç başlamış olup adaylar başvurularını en geç 25 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekklidir. Başvurular sadece 23:59 a kadar cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden başvuru yapılabilecektir.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Uyruk Şartı: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Yaş Şartı: 03.05.2021 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak. (03.05.1991 ve sonrasında doğanlar başvurabilecektir.)

Askerlik Şartı: Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf ya da en erken Ağustos 2022 celp dönemine kadar tecil ettirmiş olmak.

Eğitim Şartı: Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen ve linkte yer alan bölümlerinden mezun olmak.

Sağlık Şartı: Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Yabancı Dil Şartı: İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek ve aşağıdaki yer alan sertifikalardan birine sahip olmak.

BAŞVURU EKRANI BURADA

DİĞER TÜM BANKA PERSONELİ ALIMLARI BURADA

Editör: TE Bilisim