Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ( BDDK ) yayımladığı ilana göre, bünyesine istihdam etmek üzere açıktan memur personel alımı yapacağını belirtti. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu alımlarını İstanbul ili için gerçekleştirecek olup, alımını yapacak olduğu adaylara Giriş sınavı sistemi uygulayarak sınavdan başarılı olan olanlar boşta bulunan pozisyonlara yerleştirilecekir. Ayrıca Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yapılan Giriş Sınavı sözlü olarak yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bünyesine, "İstatistikçi", "Mühendis", "Teknisyen", "Hemşire", "Arşiv Memuru", "Memur" ve "Sekreter" kadrolarında toplamda 32 kişi alacak olup alımlar İstanbul ili için geçerli olacaktır.

Buna göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 2 İstatikçi, 1 Mühendis, 15 memur, 1 Hemşire, 2 Arşiv memuru, 9 Sekreter ve 2 Teknisye alımı yapacaktır. Bu kadrolara alımlar en az lise mezunu olmak üzere Lisans ve Önlisans mezunları alınacaktır. Bu yönde adaylardan, Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları da istenecektir. Bu kadrolar için KPSS geçerlilik yılı 2016 yılında yapılan sınavdır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yapılacak olan güvenlik ve arşiv araştırmasından olmulu sonuç almak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, banka Kanununa göre, çalışmasına engel bişey olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, başvurularına 06 Aralık 2017 tarihi saat 14:00 itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 14 Aralık 2017 saat:16:00 a kadar Kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) on-line erişim suretiyle ulaşılabilecek "Başvuru Formu"nun eksiksiz ve doğru olarak doldurulması suretiyle yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim