Büro personeli memur alım ilanı yayımlayan bakanlık, önlisans, lisans eğitim düzeyleri üzerinden alım yapacaktır. Yayımlanan ilan kılavuzunda da aktarıldığı üzere ilana başvurularda adayların en az önlisans mezunu olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, kamu zararına faaliyette yer almamış olması, 657 sayılı kanun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, sağlık problemi bulunmamak, KPSS puanı bulunmak ve KPSS puanı en az 60 olmak, herhangi bir kamu kurumunda veya kuruluşunda görev almıyor olmak, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak, sicil kaydı bulunmamak, arşiv ve güvenlik araştırmasından olumlu sonuç almak, terör örgütleriyle ismi anılmamış veya faaliyette bulunmamış olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

Başvuru tarihleri ve diğer detaylar

İlana başvurular 21 Şubat 2019 tarihi itibariyle alınmaya başlayacaktır. Adaylar bu tarihten itibaren e-Devlet üzerinden başvurularını 26 Şubat 2019 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. Başvuru yapacak adaylar, bu tarihler aralığında başvurularını gerçekleştirmemeleri durumunda, ek başvuru hakkına sahip olmayacaklardır. Yürütülecek bu büro personeli alımı dışında İçişleri Bakanlığı bünyesine farklı kadrolardan da alımlar yapılacaktır. Yayımlanan büro memuru alımı dışındaki kadrolara, aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlamak mümkündür. İçişleri Bakanlığı bakanlık personel alımı için taşınması gereken tüm şartlar ve ek nitelikler, ilan kılavuzunda ve bahsi geçen haberde detaylıca aktarılmış durumdadır. İlanlara başvuru yapmak isteyen adaylarımızın bağlantıyı ziyaret etmelerini önermekteyiz.

Bakanlıklara memur alımlarına ilk siz erişmek, ilan şartlarını görüntülemek ve başvuru yapmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı iOS ve Android mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DİĞER MEMUR PERSONEL ALIMLARININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim