Ülkemizde yayımladığı ilanlar, devlet tarafından sağlanan desteklerin organizasyonu gibi çok sayıda işlevsel süreci bir arada yürüten İŞKUR' un 2018 yılı içerisinde 1.2 milyon kişiyi istihdam ettiği aktarılıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada İŞKUR' un istihdam sayısına yer verildi. Bu açıklamada " İŞKUR, geçen yıl 1 milyon 247 bin 188 kişinin istihdamına aracılık ederek önemli başarıya imza attı. " ifadeleri kullanıldı.

İŞKUR memur alım ilanlarını yayımlaya devam ediyor

Kamuya ve bağlı kuruluşlarına yapılan memur personel alımlarının yanı sıra, özel sektör işletmelerine yönelik olarak da ilanları yayımlayan İŞKUR yaklaşık olarak 35 bin kişiyi daha istihdam etmeye yönelik ilan yayımlamış durumda. Bu ilanlarda hemen hemen tüm meslek gruplarından yapılacak alımlara rastlamak mümkündür. İŞKUR ilanları arasında kamu personeli alımlarına da başvurular yine İŞKUR' un resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Yayımlanan kamu ilanlarına kamu ilanları menüsü üzerinden ulaşabilirsiniz. Özel sektöre yönelik olarak yayımlanan ilanlar da Açık İş İlanları bölümü üzerinden erişim sağlanabilmektedir.

İŞKUR ilanlarını takip etmek

Türkiye İş Kurumu üzerinde yaıymlanan ilanları takip etmek için mobil uygulamalarımızı indirebilir, tüm memur personel alımlarından anında cep telefonunuza bildirim alabilirsiniz. Mobil uygulamalarımızı uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulama mağazalarımız yüzbinlerce memur adayı tarafından indirilmiş durumdadır.

Uygulamalarımızı indirmek için tıklayınız.

Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim