İstanbul ilinde bulunan Bağcılar Belediyesi memur personel alımı yapacağını belirtmişti. Kasım ayının ortalarında yayımlanmış olan ilana göre Bağcılar Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için 40 kişilik boşluk ile Zabıta Memuru alımı gerçekleştirecek. Buna göre adaylar başvurularına 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylardan aranan başvuru şartlarını ve detayları sizlere aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bağcılar Belediyesi übünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapacak. Buna göre alım kadrolarında, Ön Lisans mezunlarına 10, Lisans Mezunlarına 10 ve Lise mezunlarına 20 kişilik kadro verildi ve adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıyor. Buna göre Ön Lisans mezunları için KPSSP 93, Lisans Mezunları için KPSSP3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca KPSS dışında 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkeklerde 167 ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak gibi niteliklerde aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan için adaylar başvurularına 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularına başladılar ve ilgili ilan çok büyük ilgi almakta ve başvuru yapan adaylardan aldığımız bilgi doğrultusunda başvuru kuyruğu oluşturuldu ve en az 2 bin kişilik sıra ile karşılaşan adaylar varıdr. Sizde ilgili ilana başvuurlarını 07 Aralık 2018 tarihine kadar şahsen Bağcılar Belediyesine başvuru yapabilirsiniz.

SINAV YAPILACAK:

Bağcılar Belediyesi ilgili alım ilanı hakkında adaylara sınav yapacak. Buna göre adaylar sözlü sınava girmeye hak kazanmaları durumunda 10 Aralık 2018 tarihinde Belediye tarafından duyurulacak ve adayların Sınav yeri ve zamanı belirtilecektir. Sonrasında ise adaylar sözlü sınava 24 Aralık 2018 tarihi ile 28 Aralık 2018 tarihleri arasında katılacaklardır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve başvuru kılavuzuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim