İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarına başvurular alınmaya başlamış durumdadır. İŞKUR aracılığıyla başvuruları alınan hasta kayıt personeli, sekreter, att ve ambulans şoförü ilanlarına başvuruda bulunmak isteyecek adaylara yönelik tüm bilgilendirmelere haberimizde yer vereceğiz. İlgili ilanlara başvuru yapabilmek için adayların İŞKUR üye profillerinin bulunması gerekmektedir. Üyeliği bulunmayan adaylar online olarak üye olabilir ya da İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine başvurularını yapabilirler.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan ilanlara ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz, iskur.gov.tr adresini ziyaret etmelidirler. İŞKUR’ un bu adresini ziyaret ettikten sonra açık iş ilanları sayfasına göz atıp burada meslek ile arama bölümünden Türkiye geneli tüm ilanlara ulaşabilirsiniz. Hasta kayıt kabul şeklinde bir metni arama bölümüne yazıp 1-2 saniye bekledikten sonra açılan ekrandan mesleği seçip arama butonuna basarak aratabilir, ilanlara erişim sağlayabilirsiniz.

Yayımlanan ilanlarda toplamda 2 bin kişiye yakın personel alımından bahsetmek mümkündür. Yürütülen personel alımlarında ambulans şoförü, att, sekreter, güvenlik görevlisi gibi kadrolar üzerinden ilanlar bulunmaktadır. Bu ilanlar Türkiye geneli ilanlar olduğu için başvurular öncesinde mutlaka ilan detaylarına göz atmanızı, başvuru yaptığınız ile dikkat etmenizi önermekteyiz.

Başvuru yapabilmek için İŞKUR profilinizdeki iş arayan durumunuzun aktif olması gerekmektedir. Yürütülen alımlara yönelik başvurularınızı İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev alan iş ve meslek danışmanları aracılığıyla da gerçekleştirebilirsiniz. Tüm memur personel alımlarından cep telefonunuza ücretsiz bildirim almak için İŞİN OLSA uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İOS> TIKLA

ANDROİD>TIKLA

Editör: TE Bilisim