Kasım ayının ilk haftası yayımlanan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı yapacak. Bu Bağlamda adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve adayların belirtilen baraj puanı taşımaları durumunda başvuruları kabul edilecektir. Ayrıca alımı yapılacak tüm pozisyonlar erkek ve kadın adaylar için geçerlidir. İşin Olsa ekibi olarak sizler için yazıya dökeceğimiz bu haberimizde başvuru şartlarına, Başvuru tarihlerine ve diğer detaylara ulaşabileceksiniz.

Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alım ilanına göre Hem KPSS En az 60 puan ile hemde KPSS en az 70 puan ile memur alımı yapılacak. Bu bağlamda Sahil Güvenlik Komutanlığı KPSS En az 60 Puan İle, 1 Grafiker ve 2 Uluslararası İlişkiler ve Andlaşmalar Uzmanı alımı gerçekleştirecek. KPSS En az 70 puan ile ise, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Mali İşler Uzmanı, 1 Performans ve Program Uzmanı, 1 Gümrük İşlemleri Uzmanı, 1 Personel İşlemleri Uzmanı, 2 İstatistikçi olmak üzere toplamda 10 kişilik kadro ile alım yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 ve en az 70 puan almış olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir kamu kurumunda 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi fesedilmemiş veya hala çalışıyor olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve ilan edilen ünvan ile ilgili niteliklere sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

başvuru yapacak adaylar başvurularına 12 Kasım 2018 tarihi itibari ile başladı ve başvurularını en geç 22 kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sayfası olan www.sahilguvenlik.gov.tr adresinden yapabileceklerdir. Bunun dışında posta yolu veya şahsen yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim