Sağlık personellerine yönelik ilgi çeken kadrolardan olan ambulans şoförü, acil tıp teknisyeni (att) ve hemşire kadrolarına yönelik memur ve personel alımları yürütülmeye devam ediliyor. Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyecek ziyaretçilerimiz için ilgili ilan bağlantılarına aşağıda yer vereceğiz. Tüm ilanlara İŞKUR üzerinden bşvuru yapılacak olup, başvuru yapacak adayların İŞKUR üye profillerinin bulunması gerekmektedir.

İlanlara ulaşmak ve başvuru şekilleri

Bahsi geçen kadrolara yönelik ilanlar İŞKUR açık iş ilanları arasından derlediğimiz ilanlardır. Bu ilanlarda Türkiye genelinde farklı illerde alım yapılmakta olup, adayların başvuru yapabilmeleri için üye profillerinin bulunması ve aktif şekilde iş arayan durumunda olmaları gerekmektedir. İlanları görüntüleyebilmek için aşağıda verilecek bağlantı adreslerini, tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırmanız gerekmektedir. İlanlara ulaşamayan, online olarak başvuru yapamayan adaylar, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine başvurularını yapabilirler.

İŞKUR' u aradım / gittim böyle bir ilan yok denildi

İŞKUR' a giderken veya telefon açarken, sormak istediğiniz ilanın ilan numarasını veya bağlantı adresini gösterirseniz, ilanın olmadığı yönünde yanıt almazsınız. Tüm ilanlarımız İŞKUR üzerinden derlenen ilanlar olduğu için, İŞKUR bünyesinde görev alan kişilerin tüm ilanları takip etme olanağı bulunmamaktadır. Bu nedenle, böyle bir ilanın bulunmadığını söyleyebilirler. Unutulmamalıdır ki, ilan numaraları ve linkleri üzerinden ilanlara erişim sağlanabilmekte, gerekli şartları taşıyorsanız başvurular yapılabilmektedir.

Ambulas şoförü> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7117

Acil tıp teknisyeni> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2000

Hemşire > https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3143

Editör: TE Bilisim