02 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Akdeniz Üniversitesi bünyesine memur pozisyonunda 1 kişilik kadro ile Avukat alımı yapacak. Duyuru DPB tarafından duyurulmuş olup adaylardan aranan şartlar ve başvuru tarihleri ilanın tam metninde belirtildi. Buna göre Akdeniz Üniversitesi 6. Dreceli AHS Sınıfında 1 Avukat alacak. Ayrıca adaylara bu yönde Sözlü sınav yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar düzenlenen sınava katılabilecektir.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

Akdeniz Üniversitesi alım yapacağı Avukat pozisyonu için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresi dolmamış olan ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 80 puan almış olmak, Hukuk fakültesi mezunu olmak, yurtdışında eğitim görmüş olan adaylar için YÖk tarafından onaylı ve kabul edilen yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak ve Avukatlık ryhsatnamesine sahip olmak ( Son başvuru tarihi itibari ile ) şartlarını taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 02 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Akdeniz Üniversitesi resmi internet sitesinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Akdeniz Üniversitesine şahsen veya posta yolu ile yapılması şarttır. Adaylar başvurularını (Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rektörlük Binası 1.Kat Kampüs/ANTALYA adresine yapacaklardır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim