Kamu kurumlarına yapılan memur personel alımlarında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine yapılan alımlar öne çıkmaktadır. Bu ilanlarda adaylarda aranacak şartlara, başvuru süreçlerine ve diğer tüm detaylarına sitemiz isinolsa.com üzerinden yer vererek sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Türkiye genelinde yapılan Aile, Çalışma ve Sosyal Himetler Bakanlığı bünyesindeki SYDV' lere personel alım süreçlerine kısaca göz atalım... Bu memur alımları için iki farklı şehirde ilanlara rastlanmaktadır. Memur alımlarında Kırklareli ve Konya illerine yönelik ilanlar bulunmaktadır. İşçi alımlarında ise Kastamonu, Konya, Eskişehir, Burdur, Kayseri, Karabük, Erzurum, Kırıkkale, Tokat, Ordu illerinden alımlar söz konusudur.

MEMUR ALIMLARI

SYDV Memur alımlarına başvuracak adayların Konya için İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji gibi bölümlerden mezun olmuş olmaları istenmektedir. Bu ilanda büro memur alımlarına değinilmiş ve puan şartı olarak KPSS 50 puan aranacağı aktarılmıştır. Kırklareli için yayımlanan ilanda ise KPSS puan şartı 60, 35 yaş şartı ve B sınıfı ehliyet sahibi olunması gerektiği yönünde duyurular yapılmıştır.

İŞÇİ ALIMLARI

İşçi alım ilanlarına göz atıldığında Konya için büro işçisi, Kastamonu için temizlik, Eskişehir hasta bakım personeli, Burdur temizlik, Kayseri geçici personel, Konya evde bakım işçisi, Karabük temizlik, Erzurum temizlik, Kırıkkale beden işçisi, Ordu ev temizlik işçisi, Tokat için ise şoför ve temizlik personeli alımları yapılacaktır.

İlanlara erişmek ve detaylara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlan bağlantısı> https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/giris.aspx

İŞKUR kurum dışı ilanlar > https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

TÜM MEMUR ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN