Aile ve Çalışma Bakanlığı resmi internet adresi üzerinde yayımlanan ilana göre 60 KPSS puanı ile Memur Alımı yapılacak. Alımlar Rize İli Fındıklı ilçesinde yapılacak olup alım yapacak Birim Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak açıklandı. Alım yapılacak kadro? Başvuru şartları? Başvuru bilgileri gibi detayları sizlerle paylaşıyoruz.

POZİSYON BİLGİLERİ:

Rize Fınfıklı ilçesinde bulunan ve Aile ve çalışma BVakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanımşma Vakfı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 kişilik boş kadro ile Sosyal yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacağını bildirdi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İlgili SYDV adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Adli ve idari soruşturma ve kurumca yapılacak olan güvenlik soruşturması sonucunda, atanmasına engel bir durumu bulunmamak gibi nitelikler aranacak.

KPSS ŞARTI: 2018-2019 KPSS P3 puan türünde enaz altmış(60) puan almış olmak.

EĞİTİM ŞARTI: Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Sosyoloji, Psikoloji bölümlerinden mezun olmak.

İKAMET ŞARTI: Rize/Fındıklı sınırları içerisinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak.

POZİYONUN GEREKTİRDİĞİ ŞARTLAR: İyi derecede bilgisayar ve Ofis Programlarını kullanıyor olmak, belge-sertifika sahibi olmak tercih sebebidir. Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.B Sınıfı ehliyete sahip olmak.

BAŞVURULAR:

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı başuruları ilann yayım tarihi ile başlamış olup en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecektir. Başvuruyu sadece belirtilen nitelikleri taşıyan adaylar yapabilecek. Bu yönde başvurular sadece https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/ adresi üzerinden yapılacaktır. Adaylar ilgili sayfada üyelik bilgilerini girdikten sonra ilana başvuru yapabilirler.