Aİle, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği gidermek için yüksek maaşlı memur alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayan adaylar için artık sona gelindi. henüz başvuru yapmamış olanlar için ve başvuru yapmış olanlar için sizler bilgilendireceğiz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri başvuru evraklarıyla birlikte teslim etmek
  • Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.),
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.),
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir.)
  • Takım lideri ve mühendis pozisyonları için ayrıca madencilik sektöründe görevini devamlı yapmasına, yeraltı madenlerinde çalışmasına engel olabilecek bir hastalığı ya da özel durumu bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir.)
  • Yurt içi seyahat engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır).

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvurular için son tarih 10 Mart 2020 Salı günü mesai bitimi olarak belirlenmiştir. Posta ile yapılan başvurularda postadaki gecikmeler dikkate alınmayacak ve başvuru tarihi olarak Bakanlık Gelen Evrak sistemine kayıt tarihi esas alınacaktır.

DEĞERLENDİRMELER?

Daha sonra, her bir pozisyon için ilanda belirtilen boş kadro sayısının 4 katı kadar aday puan sıralaması göz önünde bulundurularak kısa liste oluşturulacaktır. Listede yer alan sonuncu sıradaki aday ile aynı puana sahip olan adaylar da kontenjan sınırına bakılmaksızın kısa listeye dahil edileceklerdir. Kısa listeye girmeye hak kazanan adaylar hakkında sözlü sınava çağırılmadan önce güvenlik soruşturması yürütülecektir. Kısa listeye alınan adaylar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı web sayfası https://www.ailevecalisma.gov.tr/ , İSG-KATİP sistemi web sayfası https://isgkatip.ailevecalisma.gov.tr/ ve İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü web sayfası https://www.ailevecalisma.gov.tr/isggm adreslerinde eş zamanlı ilan edilecek olup adaylara başvuru formunda bildirdikleri e-posta üzerinden de bildirim yapılacaktır. ANKARA’da yapılacak olan sözlü sınavın tarihleri ve yeri ayrıca belirtilecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim