Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilanları kısmında yayımlanmış olan ilana göre Hakkari Üniversitesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 5018 sayılı kamu yönetimi  ve Kontrol Kanunu hükümleri uyarınca Üniversiteye memur alımı yapılacak. Alımlar İç Denetçi kadrosunda yapılacak olup, 1. dereceli kadro için 1 ve 5. dereceli kadro için 1 memur alımı yapılacak.

KPSS Siz Memur Alımı Başvuru Şartları Nedir?

Hakkari Üniversitesi İç Denetçi kadrosu için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bi sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gereklidir.

Özel olarak ise, Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Hakkari Üniversitesi memur alımı için adaylar başvurularına 14 Ekim 2020 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani 28 Ekim 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Hakkari Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Merzan Mah. Küçük Sanayi Sitesi Arkası 433. Sok. No:51 Merkez/HAKKARİ adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

  • Nüfus Kimlik Fotokopisi
  • Özgeçmiş
  • Mezuniyet belgesinin aslı veya Onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)
  • Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.
  • Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı veya onaylı sureti (Ancak istenilen belgenin aslının getirilmesi halinde belgenin fotokopisi aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra kurumumuzca tasdik edilecek ve belgenin aslı sahibine iade edilecektir.)
  • 2 adet Fotoğraf
Editör: TE Bilisim