Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet adresinde yayımladığı memur alımı ilanına göre farklı kadrolarda olmak üzere alım yapılacak. Bu kapsamda Türkiye ve Avrupa Birliği tarafından finanase edilen Madencilik İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi olan MİSGEP kapsamında görevlendirmek üzere tam zamanlı çalışacak memur alımı yapılacak.

KADRO DETAYLARI:

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayımladığı ilana göre 10 kişilik boş kadro ile 26 Ay süreyle çalışacal 8 Mühendis ve 25 Ay süreyle çalışacak 2 Proj Asistanı alımı yapılacak. Adayların görev yapacağı bölge Ankara olarak belirlendi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı alımını yapacağı memur adayları için adaylardan " Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yurtiçi Seyehat engeli olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Başvurulacak pozisyonlar için aranan “Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri başvuru evraklarıyla birlikte teslim etmek" gibi şartlar aranacak.

Ayrıca Mühendis pozisyonu için ayrıca madencilik sektöründe görevini devamlı yapmasına, yeraltı madenlerinde çalışmasına engel olabilecek bir hastalığı ya da özel durumu bulunmamak özel şartı talep ediliyor.

ASGARİ NİTELİKLER NEDİR?

- Üniversitelerin Maden Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Cevher Hazırlama Mühendisliği, Hidrojeoloji Mühendisliği bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak ya da bu Mühendislik bölümlerine denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edilen yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olmak,

- İyi derecede yazılı ve sözlü Türkçe dil yeterliliğine sahip olmak,

-  İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce dil yeterliliğine sahip olmak,

- İyi düzeyde bilgisayar okuryazarlığı becerisine sahip olmak,

- En az 1 yıl yeraltı madenciliği tecrübesine sahip olmak,

- Maden planlama, maden havalandırma, 3D haritalama, gaz/toz takip vb. gibi konularda madencilik sektörü uygulamalarında kullanılmaya uygun yazılımlardan en az birini kullanabilmek,

- İş sağlığı ve güvenliği hakkında iyi düzeyde bilgi sahibi olmak,

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Aile Bakanlığı AB Proje kapsamında başvurular başlamış olup en geç 21 Eylül 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü, Emek Mahallesi, 17. Cadde. No:13 Emek, Çankaya, 06520, Ankara” adresine yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim