Resmi Gazete'nin 09 Mayıs 2019 tarihli yayımına göre Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 1 kişilik boşluk ile memur alımı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda 5. Dereceli 1 kişilik boşluk ile İç Denetçi alımı yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyor ancak bazı aranan genel ve özel niteliklerin yerine getirilmesi gerekmekte. Bu yönde, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İç Denetim Koordinasyon kurulu tarafından belirtilen bölümlerinden mezun olmuş olmak, Mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak, Kamu idarelerinde denetim elemanı olarak en az beş yıl veya İç Denetim Koordinasyon Kurulunca belirlenen alanlarda en az sekiz yıl çalışmış olmak, Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak, Naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak veya bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularına ilanın yayım tarihi olan 09 Mayıs 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 23 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurular yapılması gerekmektedir. Bu kapsamda adaylar başvurularını Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Erzurum Yolu 4. Km Merkez/AĞRI adresindeki üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim