Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine memur alımları uzunca zamanlardır beklenen alımlardan. Geçtiğimiz günlerde alımı yapılan ve duyurusu DPB tarafından aktarılan 1600 hakim ve savcı alımı için süreç netlik kazanmış, alımlarda sona gelinmişti. Yakın zaman içerisinde bu süreç tamamiyle sonlanacak ve 2019 yılı için Adalet Bakanlığı ve CTE bünyelerine memur alımları dönemine giriş yapmış olacağız.

2019 yılı Adalet Bakanlığı ve CTE memur alımları

İnfaz koruma memuru, katip, şoför, mübaşir, aşçı, kaloriferçi, tesisatçı ve çok daha fazla sayıda kadro için iki kurum bünyesine alımların yapılması beklenmektedir. Adalet Bakanlığı ve CTE memur personel alımı için adayların taşıması gereken şartlar, ilanların ne zaman yayımlanacağı konularında bazı bilgilendirmeler gerçekleştirecek olursak, alımların özellikle mübaşir, infaz koruma memuru ve katiplik kadroları için tüm eğitim düzeylerinden minimum 70 KPSS puan şartıyla yapılacağını söyleyebiliriz. İki kurum için de bu kadrolara yapılacak alımlarda bu puan şartının altına düşülmemişti. Yakın zaman içerisinde yayımlanması beklenen bu memur alımı süreci için adayların sitemiz isinolsa.com üzerinden yapılan duyuruları ve mobil uygulamalarımız aracılığıyla gönderilen bildirimleri takip etmelerini öneriyoruz. Kurumlara çok yakın zaman içerisinde alımların yapılacağı, kadro tespit aşamalarında sona yaklaşıldığı bilgileri ulaşıyor. Bu alımlardan ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

İLANLAR YAKINDA YAYIMLANABİLİR

Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyelerine yapılacak memur alımları konusunda ilanlar çok yakın zaman içerisinde kamuoyuna duyurulabilir. Bu alımlardan ilk siz haberdar olmak için aşağıdaki uygulama bağlantılarından uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

Android> Tıklayınız

iOS> Tıklayınız