Adalet Bakanlığı 30 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yeni bir memur alımı ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Adalet Bakanlığı Ceza Ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 2019 yılı için yeni bir pozisyon için memur alımı yapacağını ilan etti. Adaylardan aranna şartlar nedir? Ne zaman başvuru yapılacak? Gibi detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce sözlü sınav ve mülakat ile 9-5'inci dereceli kadrolara 300 idare memurluğu öğrencisi alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Herhangi bir sıç hükümlülüğü bulunmamak,
  • Yapılacak sınavın son başvuru tarihi itibarıyla erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak
  • Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 02/09/2019 itibariyle 18 yaşını doldurmuş, merkezi sınav (KPSS LİSANS Genel Yetenek- Genel Kültür Sınavı 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılmıştır.) tarihi itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak (22/07/1983 ve sonrası doğumlu olanlar)
  • Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak, (Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sözlü sınav ve mülakat sonucunda başarılı olan adaylar için yaptırılacaktır.)
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • 2018 KPSS LİSANS sınavı KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak
  • En az dört yıllık lisans eğitimi veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak,

BAŞVURULAR:

Adalet Bakanlığı memur alımı için başvurular 19.08.2019 tarihinde başlayıp 02.09.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılıklarına bağlı bilgi işlem şube müdürlükleri, şeflikleri ve bürolarına bizzat yapılacak, posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim