Adalet Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü memur alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre 10 farklı grupta bulunan pozisyonlar ile 50 Mühendis alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir. Peki kimler başvuru yapabilir? Alım yapılacak pozisyonlar nedir?

İLANIN DETAYLARI:

Adalet Bakanlığı Merkez teşkilatında bulunan Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 50 kişilik boş kadrosu ile, 10 Java Programlama, 3 Yazılım Testi, 4 Veri Tabanı Yönetimi, 8 Ağ ve Sistem Yönetimi, 2 Pardus Yönetimi, 3 Enerji Yönetimi, 4 Ses ve Görüntü Sistemleri, 7 Bilgi Güvenliği, 4 Kalite Süreç Yönetimi ve 5 .Net Programlama alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

2018- KPSS (B) Grubu sınavına girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

En az lisans düzeyinde yükseköğrenim mezunu olmak. (ilgili bölümler aşağıda belirtilmiştir)

Alım yapılacak pozisyona göre ilgili fakültelerden mezun olmuş olmak,

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

BAŞVURULAR:

Bakanlığa Mühendis alımı başvuruları Önümüdeki hafta başlayacak olup sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda başvurular 27 Ocak 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 10 Şubat 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvurular, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığımıza ulaşacak şekilde posta ile yapılması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ