Adalet Bakanlığı boş pozisyonların doldurulması için ilanlar yayınlamaya devam ediyor. Yıl içerisinde en çok bildiri yayınlayan kurumlardan bir tanesi olan Adalet Bakanlığı kadrolu memur olmak isteyenler için en sık takip edilen kurumlar arasında yer almaktadır. Yeni yayınlanan bildiriler aracılığı ile Adalet Bakanlığı çok sayıda kadrolu şoför alım ilanını Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurdu. İşte alım detayları ve şartlar.

Kaç Kişin Alınacak

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan duyurular bölümü aracılığı ile Adalet Bakanlığı kadrolu şoför alımı yapacağını duyurdu. Peki toplam kaç kişi alınacak? Bildiri incelendiğinde Adalet Bakanlığının toplam 161 kadrolu şoför alımı yapacağı görülmektedir.

Bu kadroya başvuru yapmak isteyen ortaöğretim mezunlarının 2014 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması, 70 ve üzeri puan alması gerekmektedir. Lisans mezunu adayların ise 2016 yılında düzenlenen KPSS sınavından 70 ve üzeri puan alması gerekiyor. Başvuru yapacak olan adayların müraacatları incelenecek olup adaylar sözlü/yazılı sınavlara tabii tutulacak. Başarılı olduğu tespit edilen adaylar Adalet Bakanlığı bünyesinde kadrolu şoför olarak istihdam edecek. Başvurmak isteyen ve ilan hakkında detaylı bilgi öğrenmek isteyen adaylar aşağıda ki resmi bildiriyi inceleyebilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim