Adli Tıp Kurumu memur personel alımı yapacağını belirtti. Adli Tıp Kurumu bünyesinde bulunan memur personel eksiklğini gidermek amaçlı farklı kadrolarda alım yapacak. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmıştır. Buna göre adayların boş kadrolara yerleşebilmeleri için 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şarttır. Ayrıca adayların KPSS puan durumuna göre bir sıralama yapılarak bu sıralama sonucuna göre sözlü sınav yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı yapacağı sözlü sınav sonucuna göre toplamda 72 kişilik boş kadro ile 42 Mühendis, 10 tekniker ve 20 Veri hazırlama ve kontrol işlemi kadroları için alım yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı yayımlamış olduğu ilamında alım yapacağı kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Merkezi Sınavın yapıldığı yılın Ocak ayı itibari ile 35 yaşını bitirmemiş olmak, askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğüne mahkum olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, son başvuru tarihi itibari ile alım yapılacak kadro niteliğini taşımak, Yapılacak güvenik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek nitelikleri aranacaktır.

Bunun dışında Adli Tıp Kurumu alım yapacağı kadrolar için adaylaran 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Mühendis kadrosu için KPSSP3 ve Tekniker ve VHKİ kadroları için KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 12 Şubat 2018 tarihi saat 10:00 itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar son başvurularını en geç 23 Şubat 2018 tarihi saat 17:00 a kadar yapmış olmaları gereklidir. Başvurular Adli Tıp Kurumunun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak başvurular geçersiz sayılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İlanın Tam Metni.

Editör: TE Bilisim