Adalet Bakanlığı resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesine icra müdür yardımcısı alacak. Bu doğrultuda Adalet Bakanlığı icra ketipleri arasından İcar müdür yardımcısı alacak. Adalet Bakanlığı Yazılı ve Sözlü sınav ile sonuç doğrultusunda 400 İcra Müdür Yardımcısı naklen alacak. 

SINAV DETAYLARI:

Söz konusu yazılı sınav Ankara'da yapılacak. Buna göre 22 Aralık 2018 tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi saat 10:00 da yapılacaktır. Sınav süreci 110 dakika olarak belirtilmiştir.

ARANAN ŞARTLAR:

Adaylardan icra Müdür yardımcısı olarak atanabilmeleri için İcra Müdür ve Yardımcıları ile icra katikleriin sınav atama ve nakil yönetmeliğiği 3. madesinin ikinci fıkrasında belirtilen şartlar doğrrultusunda,

İcar katibi olarak 2018 yılı son güne kadar filen çalışmış olmak , Adalet meslek yüksekokului Hukuk fakülesi, Meslek yüksekokulları veya adalet meslek eğitimi ön lisans mezunu veya en az gört yıllık yüksek öğrenim yapmış olmaları gereklidir. Yurtdışında eğitim görmüş olan adaylardan ise bunlara denkliği olan ve YÖk tarafından onaylanmış yükseköğretim fakültelerinden mezun olmuş olmak, Yapılacak denetimler sonucunda hakkında düzenlenen raporların olumlu olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 05 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna öre başvrular en geç 16 Kasım 2018 tarihine kadar öğrenim belgesi ile birlikte bağlı bulunulan Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına şahsen yapacaklardır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan duyuru için Buraya Tıklayınız.