Adalet Bakanlığı 22 kontrolör ve pedagog memur alımı başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları belli oldu!

Adalet Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında memur alımı için yeni ilan açıkladı. 2019 yılının son ilanında merkez teşkilatta görevlendirilmek üzere 15 stajyer kontrolör alımı gerçekleştirilecek. Bu ilanda adaylar KPSS sınavı puanı sıralamasına göre mülakat sınavı yapılacak. Mülakat sınavı, KPSS puanı ile birlikte ortalaması 70 ve üzeri olan adaylar başarılı olacaklar.

KONTROLÖR ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ;

Bakanlık Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri Kontrolörleri biriminde görevlendirilecek olan kontrolör alımında adayların 657 sayılı DMK'nın 48. maddesindeki genel şartları taşımaları istenilecek. Yaş şartında ise 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekli olacak. Diğer yandan eğitim şartlarını taşımaları istenilirken, 2018 ve 2019 kpss sınavlarından P9 veya P48 puan türünden en az 70 ve puana sahip olmak gerekli olacak. Son olarak başvurular 6 Ocak 2020 tarihi ile 20 Ocak 2020 tarihleri arasında alınacak. Mülakat sınavı 24 Ocak ile 25 ocak tarihleri arasında yapılacak.

PEDAGOG ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ;

Adalet Bakanlığının taşra birimlerinde görevlendirilecek olan 5 pedagog alımında rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümlerinden ya da eğitim programları ve öğretim programından mezun olmak KPSS puan türlerinden P3 puan türünden en az 70 ve puana sahip olmak gerekli olacak. 5 kişilik memur alımı için başvurular 13 Ocak 2020 tarihi ile 24 Ocak tarihleri arasında alınacak.

İLAN DETAYLARI

Editör: TE Bilisim