Adalet Bakanlığı, memur alımı yapacak mı? 2018 yılından beri ilan yayımlamayan bakanlığın, artık ilan yayımlaması istemekte, sosyal medya platformlarından bu duruma tepki gösterilmektedir. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran memur personel alımlarıyla alakalı gündeme yansıyanlara göz atalım...

Adalet Bakanlığı İlanına Sosyal Medya Tepkisi

Yüz binlerce vatandaş tarafından sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayımlanmayan ilana tepki gösteriliyor, başlatılan hashtag üzerinden ilana yönelik beklentinin büyük olduğu bakana aktarılmaya çalışılıyor. Çok sayıda tweetin atıldığı ilan süreciyle alakalı, net bir açıklama bekleniyor.

EYLÜL 2018 TARİHİNDE 15 BİN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI YAPILMIŞTI

Adalet Bakanı tarafından Eylül 2018 tarihinde 15 bin personel alımı yapılacağı, ilan yayımlanacağı ifadeleri kullanılmıştı. Bu açıklamaların üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen henüz ilan yayımlanmış değil. Bu ilanla alakalı tek bir açıklamanın dahi yapılmaması, adayların tepkisine neden oldu.

EN SON 2018 MAYIS AYINDA ALIM YAPILMIŞTI

Adalet Bakanlığı bünyesine son personel alımı, 2018 Mayıs ayında gerçekleştirilmişti. Bu alımlardan sonra bir personel alım ilanı yayımlamayan Adalet Bakanlığı’ nın 2019 başlarında ilan yayınlayabileceği düşünülüyordu ancak durum böyle de olmadı…

2019 NİSAN AYINDAYIZ, İLAN YAYIMLANACAK MI?

2019 yılının Nisan ayının ilk haftalarında olduğumuz şu günlerde, henüz bir ilanın yayımlanmamasına tepki gösteren adaylar, sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışarak, ilanın ne zaman yayımlanacağı yönünde sorular yöneltiyorlar. Seslerini duyurmaya çalışan adaylar İŞİN OLSA sitemiz üzerinden ve sosyal medya kanallarından da bizlere ulaşarak, onların seslerini duyurmada yardımcı olmamızı istediler. Adalet Bakanlığı personel alım ilanını şuanda çok sayıda aday beklemektedir.

Editör: TE Bilisim