Adalet Bakanlığı memur alımı bekleyen adaylar, seslerini sosyal medya platformlarından duyurmaya çalışıyorlar. 2019 yılı için Adalet Bakanlığı bünyesine, farklı kadrolar üzerinden memur personel alımlarının düşünüldüğü de zaten daha önce yapılan açıklamalarla netliğe kavuşmuştur. Daha önce yapılan açıklamada, Adalet Bakanlığı bünyesine yapılacak alımların sinyali verilmişti. Bu noktada 2019 yılı için 17 bin personel alımının yapılabileceği ifadeleri adaylar ve ilan bekleyen çok sayıda vatandaş tarafından kullanılmakta, daha önceki alımlar örnek gösterilmektedir. Bakan tarafından yapılan açıklamalarda ise 10 bin CTE personeli alımı yapılacağı ifade edilmişti.

CANLI YAYINDA SÖYLEDİ

CNN Turk Hafta Sonu programına katılan Bakan Gül, müjdeli haberi vermişti. Bu ilanlarda mübaşir, ikm, katip, tesisatçı, şoför, kaynakçı, aşçı gibi kadrolar üzerinden memur alımlarının sinyallerini vermişti. Daha önceki ilanlardan yola çıkarak burada çok sayıda kadronun İKM, mübaşir, katip kadrolarına yönelik olarak dağıtılacağı düşünülmekte, ancak hatrı sayılır düzeyde diğer kadrolardan da alımların olacağı tahmin edilmektedir.

İŞİNOLSA.COM İLAN VE KADRO SAYISI BEKLENTİSİ

Yüz binlerce aday tarafından beklenen Adalet Bakanlığı memur alımları için kesinleşen 10 bin CTE personeli kadrosuna ek olarak, doğrudan Adalet Bakanlığı bünyesine de 7 bin civarında personel alımı olabileceği yönünde kanı bulunmaktadır. Sosyal medya platformları üzerinden isteklerini, bu konudaki beklentilerini ileten adayların taleplerinden yola çıkarak bunları ifade etmek mümkündür. Bizler isinolsa.com ekibi olarak 2019 yılında 12 bine yakın bir ilanın toplamda Adalet Bakanlığı ve CTE bünyelerinden yayımlanan ilanlarla gündeme yansıyacağını düşünmekteyiz.

İLAN GÜNDEME GELDİĞİNDE BİLDİRİM ALIN

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN