Uzunca sürelerdir beklenen memur alımlarıyla alakalı gündem sürmeye devam ediyor. Adalet Bakanlığı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine yapılması planlanan alımlarla alakalı adaylar bir duyurunun yayımlanmasını istiyorlar. Sağlık Bakanlığı' nın Resmi Gazete' de yayımlanan duyurusuyla birlikte, adayların merakla beklediği katip alımı, ikm alımı, şoför alımı konularına yönelik olarak soru işaretleri yeniden ortaya çıktı. Adalet Bakanlığı bünyesine yapılması planlanan alımlarla alakalı henüz bir açıklama yapılmadı ancak, adaylar her yıl olduğu gibi bu yıl da bir ilan duyurusunun yapılmasını ve kadro ihdasının gerçekleştirilmesini istiyorlar.

KPSS takvimi de açıklanmamıştı

Her yıl Ocak ayında yayımlanan KPSS yerleştirme takvimi, Şubat ayı olmasına rağmen henüz yayımlanmadı. Adaylar bu yerleştirme takvimiyle alakalı olarak da bekleyişlerini sürdürüyorlar. Bu takvimin yayımlanmasıyla yapılacak alımlar, kadrolar belirginlik kazanıyor, kamuoyuna ve adaylara önemli detayların bilgilendirmeleri sağlanıyordu.

Zabıt Katibi, İnfaz Koruma Memuru, Şoför Alımları yapılmıştı

Daha öncesinde Adalet Bakanlığı bünyesine yapılan memur alımlarında, ilgi gören kadrolardan olan yukarıdaki sayılı gruplardan alımlar gerçekleştirilmişti. Bu sene yapılması istenen alımlarda da bu kadrolardan ilanın yayımlanması bekleniyor. Yüzbinlerce kişi tarafından yoğun başvuru alan Adalet Bakanlığı ilanları konusunda yaşanan gelişmeleri takip edip, sizlere aktarmaya çalışıyor olacağız. Adalet Bakanlığı memur alımlarıyla alakalı önemli bir açıklama ya da kadro ihdası gündeme gelirse, mobil uygulamalarımız aracılığıyla sizlere bildirim göndereceğiz. Gündeme çok yakın zamanda taşınması beklenen bu ilanla alakalı bildirimleri kaçırmamak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da memur alımlarını görmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim