Bakanlıklar, Kamu Kurumları ve Kamu Kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farkı alamlarda ve niteliklerde 603 memur alımı yapacak. Söz konusu 8 kamu kurumu için başvurularda son güne geldik. Peki Kimler ilgili ilanlara başvuru yapabilecek? İlanlar hakkında detaylar nedir? İşte bilgileri İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

8 KAMU KURUMUNA 603 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına bakacak olursak başvuruları aynı günde sona eren memur alımı ilanları bulunuyor. Bu kapsamda 8 kuruma 603 memur alınacak ve alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak ve sadece başvuru şartlaırnı taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. İşte sıralı şekilde alım yapacak kamu kurumları ve detayları.

MSB 38 Memur Alımı:

Milli Savunma Bakanlığı, Kuvvet Komutanlıkları ve Milli Savunma Üniversitesi tarafından yayımlanan devlet memuru alımı ilanına göre 38 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Bu yönde alımlar, MSB, KKK, HKK, DKK ve MSÜ birimlerine yapılacağı bildirildi. Bu yönde alımlar fakrlı kadrolarda kamu personeli ve memur kadrolarına yapılacak. İlgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

TCDD Memur Alımı:

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ( TCDD ) bünyesine 4 kişilik müfettiş yardımcısı kadrosu için memur alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu alım için adaylara sınav uygulaması yapılacak olup adayların sınava katılmaları için bazı nitelikler aranıyor. İlgili nitelikler arasında Eğitim ve KPSS şartı yer alıyor. İlan hakkında daha detyalı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kültür Bakanlığı Yazma Eserler Kurumu 26 Memur Alımı:

Kültür Bakanlığına bağlı olan Yazma ve Eserler Kurumu bünyesine 26 kişilik boş kadro ile 8. ve 9. dereceli kadrolara memur alımı yapılacğaını bildirdi. Bu yönde adaylardan KPSS den en az 60 puan almış olmak şartı aranıyor. Ayrıca KPSS dışında adayların Yabancı dil sınavı puanı şartınıda taşıyor olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Jandarma ve Sahil Güvenlik 481 Personel Kadrolarına Subay Alımı:

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre farklı alanlarda 481 memur personel alımı yapılacak. Sözlemeli ve Muvazzaf olarak alım yapılacak olup, kadın ve erkek adaylarda başvuru yapabilecek. Ayrıca adaylardan KPSS ve ALES şartı aranıyor olup Muvazzaf olarak alımlarda KPSS şartı aranmamaktadır. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı Adl Tıp Kurumu 8 Memur Alımı:

Adli Tıp Kurumu Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni pozisyonunda 8 kişilik boş kadrosu ile memur alımı yapacğaını belirtti. Adaylarda 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Detayşı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( TİGEM ) 7 Memur Alımı:

TİGEM bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere 7 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı alımı yapılacağı bildirildi. Bu yönde adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler ve özel olarak, yaş şartı, Eğitim şartı, KPSS ve YDS şartı aranacak. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Türkiye İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı ( TİKA ) 9 Memur Alımı:

TİKA bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 farklı alanda, 2 Uluslararası İlişkiler, 2 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 1 İktisat ve İşletme, 2 Uluslararası Ticaret, 1 Sosyoloji ve 1 Tarih alanlarında alım yapılacak. Bu yönde adaylardan farklı puan türlerinden 75 KPSS puanı şartı aranacak. İlanın detaylarına ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

İletişim Bakanlığı 30 Memur Alımı:

İletişim Bakanlığı memur alımı için süreçte sona gelindi. 30 Kişilik boş kadro ile kamuya Sınavla Uzman yardımcısı alınacak. Adaylardan genel olarak 657 Sayılı DMK şartları ve özel olarak ise, Yaş, KPSS ve Eğitim şartı aranacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Söz konusu olan 8 kamu kurumu ve askeri kurumlara memur alımı için başvurularda son güne gelindi. Adaylar başvurularına geçtiğimiz günlerde başlamış olup en geç 31 Ocak 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Bazı kurumlar başvuruları şahsen kabul ediyorken bazıları ise İnternet ortamında başvuru almaktadır. Söz konusu ilanlar hakkında tü detaylara ve başvuru ekranlarına ulaşmak için yukarıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Erkek ve Kadın adayların bulunduğu ve kamu memuru alımı ilanlarını takip eden adaylar burada. TIKLA SENDE KATIL

DİĞER MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA