Ülkemizde bulunan Kamu Kurumları ve kamu kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda personel memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan ilanlara göre Başvurusu bugün başlamış olan kamu ilanlarına göre 7 kamu kurumu Kamuya Memur Alımı yapacak.

Söz konusu ilanlara göre toplamda 753 kişilik kadro için alım yapılacak. Adaylardan bu yönde genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise Eğitim, Yaş ve KPSS'den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR BUGĞN BAŞLADI!

Aşağıda sizlere paylaşacağımız kamu kurumlarının başvuru süreci Bugün ( 04 Ocak 2021 ) tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını sadece belirtilen niteliklerde yapacaklar. İlanlar hakkında detaylı bilgiler aşağıda haberimizde sizlerle paylaşıyor olacağız.

BAŞVURUSU BUGÜN BAŞLAYAN KAMU KURUMLARI:

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı:

Bakanlık bünyesine 50 kişilik kadro ile 19 farklı alanda Memur Alımı yapacak. Alımlar Sanayi Uzman Yardımcısı Unvanın da yapılacak olup Genel İdare Hizmetleri sınıfında 7. 8. ve 9. kadrolarda Memur Alımı yapılacak. Adayların 19 farklı alandaki alımlar için başvuru yapacağı alanda eğitimini tamamlamış olmaları ve KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Gençlik ve Spor Bakanlığı:

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olan Yurtlarda görev yapacak memur alımı yapılacak. 63 farklı şehir için ilan yayımlanmış olup Taşra Teşkilatında görevlendirilmek üzere 500 Yurt Yönetim Memuru Alımı alınacak. Adaylardan herhangi bir yaş şartı aranmıyor olup KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Başvuru için adaylara en geç 20 Ocak 2021 tarihine kadar süre verilmiştir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adalet Bakanlığı:

Bakanlığın 2021 yılı ilk memur personel alımı başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı 40 kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Adaylardan en az lise mezunu olmak 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 170 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi özel nitelikler aranacak. Aynı zaman da adayların KPSS'den 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi:

İstanbul Büyükşehir Belediyesine 100 Kişilik kadro ile Zabıta Memuru alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre Lise mezunu 40, Ön Lisans Mezunu 20 ve Lisans mezunu 40 Zabıta memuru Alımı yapılacak. Adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için Buraya Tıklayınız.

TÜSEB ( Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ):

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesine 38 kişilik boş kadro ile İdari Memur Alımı yapacak. Adaylardan KPSS'den en az 60 puan almı olmak şartı ve pozisyonun gerektirdiği bazı özel nitelikler talep edilecek. Başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacak olup ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çorum Belediyesi:

Belediye 22 kişilik kadro ile Zabıta Memuru ve İtfaiye eri alımı yapacak. Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alım yapılacak olup adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Boğaziçi Üniversitesi:

Üniversiteye yüksek maaş ile Sözleşmeli Bilişim Personeli alımı yapılacak. 3 Kişilik kadro ile alım yapılacak olup Adayların KPSS'den en az 70 puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

DİĞER MEMUR PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim