Belediye'ye Memur Alımı yapılacak. Geçtiğimiz günlerde duyurulan Gebze Belediyesi memur alımı için başvurularda son güne geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için ve başvuru sonuçlarını bekleyen adaylar için sizlere İşin Olsa ekibi olarak detayları aktaracağız. 

Gebze Belediyesi 657 sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak atanmak üzere, Belediye Zabıta yönetmeliği hükümlerine göre 45 kişilik kadro ile Belediye Memuru Alımı yapacak.

KADRO DAĞILIMI:

Gebze Belediyesi 45 kişilik kadro ile ön lisans ve Lisans Mezunu Memur Alımı yapacak. Buna göre 14 Lisans ve 31 Ön Lisans mezunu zabıta memuru alımı yapılacak.

Lisans Mezunu Memur Alımları:

  • 2 kişi Çevre Mühendisliği lisans programından mezunu,
  • 2 kişi Gıda Mühendisliği lisans programından mezunu,
  • 3 kişi Beden Eğitimi ve Spor veya Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programlarının en az birinden mezunu,
  • 7 kişi Kamu Yönetimi, Yerel Yönetimler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi lisans programlarının en az birinden mezunu zabıta alınacak.

Ön Lisans Mezunu Memur Alımları:

  • 2 kişi Gıda Teknolojisi, Gıda Teknikerliği, Fermantasyon, Fermantasyon Teknikerliği veya Fermente Ürünler Önlisans programlarının en az birinden mezunu,
  • Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler Önlisans programlarının en az birinden mezun olmak şartı ile 29 kişi alınacak. Ancak bunların 26 sı B sınıfı 3 kişi A2 sürücü belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

KİMLERİN BAŞVURUSU KABUL EDİLECEK?

Adaylar öncelikle 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir.

Ayrıca adayların 2018 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmaları gereklidir. Bunun dışında sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disipin cezası ile ayrılmamış olmak ve Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Gebze Belediyesine memur alımı başvuruları 31 Ağustos 2020 tarihinde başlamış olup en geç 09 Eylül 2020 tarihine kadar belediyeye şahsen yapılmış olması gereklidir.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Gebze Belediyesi memur alımı için başvuru sonuçlarını KPSS puanına göre sıralama yaparak adaylara resmi internet adresi üzerinden bildirecektir. Herhangi bir sonuç tarihi vermeyen Gebze Belediesi sonuçları ilerleyen günlerde açıklaması beklenmektedir.

İLANIN TAM METNi

Editör: TE Bilisim