İstanbul Eyüpsultan Belediyesi tarafından ilan edilen duyuruya göre Belediye'ye 25 kişilik boş kadro ile zabıta memuru alımı yapılacağı geçtiğimiz günlerde belirtilmişti. Buna göre İstanbul Eyüpsultan Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanuna göre Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre 25 kişilik boşluk ile KPSS en az 65 puan ile Zabıta Memuru alınacak. Başvurulaar başladı ve adayların başvuru yapabilmeleri için aranan nitelikleri taşımak zorundadırlar.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi Zabıta memuru alım ilanını geçtiğimiz günlerde duyrmuştu. Adaylar başvurularına bugün itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular 17 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecektir. Söz konusu ilan için başvurular, Belediyenin resmi internet sitesinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte ve istenilen diğer belgeler ile birlikte Belediyeye şahsen başvuru yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A fıkrasında bulunan genel şartları taşımak, 2016 yılında ÖSYm tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu Kuruluşundan disiplin decası ile ayrılmamış olmak, Erkek adaylar için 167cm ve Bayan adaylar için 160 cm boyunda olmak, Başvuru tarihi itibari ile 30 yaşını Doldurmamış olmak, Herhangi bir Lisans programından mezun olan adayların İngilizce veya Arapça dillerinden B Seviyesinde puan almış olmak ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programından mezun olan adayların M.E.B.'den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olması gerekmektedir.

İlanın Tam Metni