Uludere Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 657 Sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak zabıta memuru alımı yapacağını belirtti. Buna göre Uludere Belediyesi Herhangi bir Ön Lisans programlarından mezun olmak şartı ile 1 Zabıta Memuru ve Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler ön lisans programlarının birinden mezun olmak şartı ile 1 Zabıta Memuru olmak üzere toplamda 2 kişi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Uludere Belediyesi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacak

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 07 Ocak 2019 tarihi itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 04 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak posta yolu ile başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.