Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı yapacağını belirtti. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilana göre Şanlıurfa ilinde Ziraat Mühendisi ve Kooperatif görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. İlgili ilan geçtiğimiz hafta yayımlanmıştı ve başvuru süreci başladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Kadro dağılımı nedir?

23 MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Şanlıurfa Bölge birliği Tarım kredi Kooperatifleri bünyesine 23 kişilik kadro ile Ön lisans ve lisans mezunu memur alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ziraat Müehndisi pozisyonu için 12 ve Kooperatif görevlisi pozisyonu için 11 memur alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların söz konusu memur alımı ilanına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2018 veya 2019 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi sağlık sorunu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Ülkenin heryerinde çalışmayı kabul edebilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, ve Medeni haklarını kullanma ehlyetine sahip olmak şartları aranacak.

Ayrıca Ziraat Mühendisliği ve Kooperatif görevlisi pozisyonları için üniversitelerin veya iki yıllık eğitim veren Ön Lisans programlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Tarım Kredi Kooperatifleri memur alımı başvuruları 30 Eylül 2019 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geç 11 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular İş Talep Formundaki açıklamalar başlığı dikkate alınarak “İş Talep Formunun her iki sayfası eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurulup, imzalanacaktır. İş Talep Formu ekinde istenilen belgeleri eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar, müracaatlarını Şanlıurfa Bölge Birliğine yapabileceklerdir, Şanlıurfa Bölge Birliği dışındaki Bölge Birliklerimiz başvuru kabul etmeyecektir.

İLANIN DETAYLARI BURADA

Editör: TE Bilisim