Yayımlanan yeni bir ilana göre, Doğanhisar Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacağını duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Doğanhisar Belediyesi İlk Defa atanmak üzere 2 farklı pozisyon da 3 memur alımı yapacak. Buna göre Ön Lisans mezunu 1 Tekniker, Lisans meuznu 1 Tekniker ve Lisans mezunu 1 Mühendis alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek.

ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Ön Lisans Mezunu Tekniker kadrosu için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundna disiplin cezası almamış olmaları gerekmktedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularıa 15 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 16 Ekim 20118 tarihine kadar başvurularını istenen belgeler ile birlikte Doğanhisar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmetedir. Yayımlanan ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim