Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde, kamu kurum ve kuruluşları tarafından hem Devlet Personel Başkanlığı, hem de İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanları biraraya getirerek sizlere ulaştırmaya çalışmıştık. Bu ilanlar arasında KPSS puan şartının aranmadığı ilanlar ve en az 50 KPSS puanı gerekli olan, lise mezunu veya ilköğretim mezunu personellerin de başvurabileceği bazı ilanlar yer alıyordu.

Yayımlanan bu ilanlar arasında bulunan Enez Belediyesi, ilanı başvuru tarihinin başlamasından önce iptal etti. Konuya ilişkin yaptığı açıklama Enez Belediyesi resmi web adresi üzerinden kamuoyuna duyuruldu. KPSS sonuçlarının açıklanmasına az bir süre kalması nedeniyle ilana başvuruları iptal ettiğini belirten belediye, daha önce de personel alım ilanını iptal etmişti.

Adaylar ikinci defa mağdur edildi

Düşük KPSS puan şartının bulunması nedeniyle ilgi gören ve zaten daha önce de yayından kaldırılarak başvuruları iptal edilen ilanda, adaylar ikinci kez mağdur edilerek, hayal kırıklığına uğratıldı. Konuya ilişkin başvuru yapmayı düşünen adayların, görüşlerini ve yorumlarını merak ediyoruz. Sizce belediyenin izlediği bu yol doğru mu? Zaten daha öncesinde iptal edilmiş bir ilanın, tekrar yayımlanıp, birçok kişi tarafından ilgi görmesinin ardından ikinci defa iptal edilmesini nasıl yorumluyorsunuz? Aşağıdaki yorum alanından görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayınız.

Kamuya yapılan memur alım ilanlarını derlediğimiz habere ulaşmak için buraya TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim