Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesine 50 kpss ile memur alımı yapılacaktır. Yayımlanan ilanda vhki, memur, teknisyen, mühendislere yönelik kadrolar bulunmaktadır. Bu kadrolarda görev almak isteyecek kişiler için ilgili ilana başvuru şartının ilk maddesi en az 50 KPSS puanına sahip olunmasıdır. Diğer şartlar ise; T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu' na tabi olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, terör örgütleriyle ismi anılmamış olmak, yüz kızartıcı bir suç işlememiş ya da hüküm giymemiş olmak, kamu görevinden uzaklaştırılmamış, disiplinsizlik suçu nedeniyle kamudaki görevinden çıkarılmamış olmak, ilgili bölümlerden ya da dengi olarak ifade edilen bölümlerden mezun olmuş olmak, askerliğini yapmış olmak, yaş şartlarını taşımak şeklinde özetlenebilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvurular bireysel müracaat ya da iadeli taahhütlü posta ile yapılabilmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar,  istenen belgelerle birlikte son başvuru tarihi olan 12 Aralık 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru adresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Gülbahar Hatun Mah. Kahramanmaraş Cad. No: 201 Kat:2 ( Varlıbaş AVM Yanı) Ortahisar/TRABZON olarak aktarılmaktadır. İstenen evraklarla birlikte başvurular son başvuru tarihine kadar belirtilen başvuru şekilleriyle gerçekleştirilmelidir. İlana online başvuru yapılamamaktadır. En az lise mezunu olan adaylara yönelik olarak yapılan bu memur alımında, teknisyen, vhki, mühendis ve memurluk kadrolarına yönelik ilanlar yayımlanmıştır.

BELGELER

KPSS sonuçlarını gösterir belge, T.C kimlik fotokopisi, mezuniyet evrakının noter tasdikli sureti, askerlik durumunu gösterir belge, 2 adet vesikalık fotoğraf, görevini yapmasına engel bulunmadığına dair kişinin beyanı, VHKİ kadrosu için bilgisayar işletmenliği sertifikası ya da okulda en az 2 dönem bilgisayar dersini almış olmak, sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti ve başvuru formu gerekmektedir. Bu belgelerle yukarıda belirtilen adrese şahsen ya da posta yoluyla başvurular yapılabilir.

Başvuru formu için tıklayınız.