Devlet Memuru alımı için başvuru süreci başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Çardaklı Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak üzere Devlet Memuru Alımı yapacak. Alımlar Zabıta Memuru pozisyonunda yapılacak. Peki kimler başvuru yapabilecek?

DEVLET MEMURU ALIMI KADRO BİLGİSİ:

Belediye Zabıta Memuru alımı için bünyesine kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans mezunu 1 ve Lisans mezunu 1 kişi alacak.

Lisans Mezunu için adayların Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Kamu yönetimi veya iktisat bölümlerinin birinden mezun olmaları gereklidir.

Ön Lisans mezunu için İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitleikler aranacak. Özel olarak ise Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B ve D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

Ayrıca En az 60 KPSS Puanı İle Memur Alımı yapılacak olup adayların 2002 yılında yapılan KPSS'den Lisans için P3 ve Ön Lisans için P93 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

En az 4500 TL maaş ile Zabıta Memuru alımı başvuruları 25 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte belediyeye şahsen yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim