İŞKUR aracılığıyla özel sektör işletmeleri ve kamuya bağlı kuruluşlara memur personel alımları yapılmaya devam ediliyor. İŞKUR aracılığıyla şuanda hem özel sektörde, hem de kamuda personel alımları yürütülüyor. Bu alımlarda toplamda 45 bin kişilik memur personel ilanı yayımlanmış ve başvuru süreçleri başlatılmış durumdadır. İŞKUR üzerinden yayımlanan işkur ilanları için başvurularda, üye profilinin bulunması gerekmektedir. Üyeliği bulunan kişiler, başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler. Şuan itibariyle Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), İçişleri Bakanlığı memur alım süreçleri devam ederken, özel sektör işletmelerinin ilan süreçleri de devam etmektedir.

İlanlara ulaşmak ve başvuruları yapmak için bilinmesi gerekenler

Yayımlanan tüm ilanlara ulaşmak için iskur.gov.tr adresini ziyaret ediniz. Burada açık iş ilanları bölümüne ulaştıktan sonra, Ara butonuna basarak tüm ilanları görüntüleyebilirsiniz. Eğer meslek bazlı ya da çalışılacak iş yerine göre arama yapmak istiyorsanız, arama bölümündeki kutucuklardan ilgili alanları seçtikten sonra tekrar ara butonuna basarak öelleştirilmiş filtreleme seçenekleriyle, aradığınız ilanlara ulaşabilirsiniz. Başvuruların yapılabilmesi için işkur üyeliğinizin olması gerekmektedir. İŞKUR üye girişi yaptıktan sonra, ilanlara başvuru yapabilirsiniz. Üyeliği bulunmayan kişiler online olarak üye olabilecekleri gibi, İŞKUR il ve ilçe müdürlükleri üzerinden de başvurularını gerçekleştirebilirler.

Tüm ekonomi haberleri, memur alım ilanları, başvuru sonuçları ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Uygulamalarımız uygulama mağazalarında kullanıma sunulmuş ve 100 bin + kişi tarafından kullanılır durumdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim