Kamu kurumları memur alımlarına devam ederken yeni alım ilanlarıda yayımlanmaya devam ediyor. Başvuruları bugün başlayan 4 kamu kurumu çok sayıda memur alımı yapacağını belirttiler. Duyurular geçtiğimiz günlerde yapılmıştı ve duyurulara göre 4 kamu kurumununda başvurular ıbaşladı! Kurumlar adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arayacaklardır. Ayrıca KPSS puan sırasına göre ise adaylara Giriş sınav sistemi yapılacaktır.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR?

Kamuya alım yapan kurumlar, Kamu İhale Kurumu 10, Kültür ve Turizm Bakanlığı 9, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 50 ve Adli Tıp Kurumu 15 olmak üzere 4 kamu kurumu toplamda 84 memur alımı yapacaklar. Aşağıda verdiğimiz bilgileri inceleyerek ilanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Kamu İhale Kurumu: Kamu İhale Kurumu bünyesine toplamda 10 kişilik boş kadro ile, 2 Avukat, 8 İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu memur alacak. Adaylar başvurularına bugün başlayacak ve başvurular en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru için adaylardan KPSS den en az 80 puan almış olmaları şartı aranacak ve Bu KPSS puan durumuna göre Giriş Sınavı yapılacaktır. İlan Hakkında Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı: Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 9 kişilik boş kadro ile Stajyer Kontrolör alacak. Alım dalları ise, Sosyal Bilimler dalında (6 kişi) ve Mimarlık dalında (3 kişi) eğitim görmüş adaylar alınacaktır. Buna göre adaylarda Giriş sınavı yapılacak ve bu Giriş sınavına adayların katılabilmeleri için 2017 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları şarttır. Adaylar başvurularını en geç 06 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları şarttır. İlan Hakkında Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesine toplamda 50 kişilik kadro ile memur alacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 50 kişilik kadro ile, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat veya İşletme Fakülteleri 15, Hukuk 6, Sosyal Hizmetler 4, Psikoloji 8, Sosyoloji 4, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 4, Bilgisayar Mühendisi 3, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği 2 ve İstatistik 4 olmak üzere memur alacak. Adayların KPSS puanı ve YDS puan durumuna bakılarak Giriş sınavı yapılacaktır. Son başvurular ise 01 Aralık 2017 dir. İlan Hakkında Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adli Tıp Kurumu: Adli Tıp Kurumu bünyesine en az lise mezunu memur alımı gerçekleştirecek. Alım kadroları ise, 2 laborant (Patoloji), 11 sağlık teknikeri (Adli Tıp –Otopsi ) ve 2 şoför olmak üzere toplamda 15 memur alınacaktır. Adaylar KPSS den lise düzeyinde ve Önlisans düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular ise, 20 Kasım 2017 tarihi saat 10:00 itibari ile başvurularına başlayacak olup en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar saat 17:00 da sona erecektir. İlan Hakkında Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim