Özel işletmeler, kamu kurumları ve bağlı kuruluşlar için memur personel alımları yapılmaktadır. Yürütülen memur personel alımlarında farklı kamu kurumlarından ve personel alımlarından bahsetmek mümkündür. 4 ayrı ilan üzerinden yayımlanan bu alımlara haberimizde yer vererek, sizlere ulaştırmaya çalışacağız. Yürütülen alımlara yönelik tüm bilgilendirmelere aşağıdan göz atabilirsiniz.

BİNLERCE GÜVENLİK PERSONELİ ALINACAK

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan bu ilanlarda, Türkiye geneli güvenlik görevlisi personel alımından bahsetmek mümkündür. Yürütülen alımlarda özel güvenlik görevlisi sertifikası ve en az lise mezunu olunması istenecek olup; adayların ilan bağlantısından ulaşılabilecek olan şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir.

İlana ulaşmak için tıklayınız.

Büro Memuru, İdari İşler Personeli ve Büro İşçisi Alımları

Yayımlanan ilanlarda kamu kurumlarına, özel işletmelere büro memuru idari işler personeli ve büro işçisi kadrolarından alımlar gündeme gelmiş ve başvuruları İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Yayımlanan bu ilanlarla alakalı bilinmesi gerekenlere, adaylarda aranacak şartlara ve diğer detaylarına aşağdıa yer alan ilan bağlantısı üzerinden göz atmanızı önermekteyiz.

İlanlar için tıklayın.

Hasta Danışmanı ve Hasta Kayıt Memuru Alım İlanları

Son dönemlerde ilgi gören ve yoğun başvuru alan hasta danışmanı ve hasta kayıt memuru pozisyonlarında görev almak üzere çok sayıda memur personel alımları yapılmakta olup, başvurular da alınmaya başlamıştır. Yürütülen bu alım süreciyle alakalı da adayların başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak alınmaktadır.

İlanlar için tıklayınız.

Çay ve Temizlik Personeli Alımları

Türkiye geneli özel işletmeler tarafından, başvuruları İŞKUR üzerinden alınacak çok sayıda çay ve temizlik personeli alımı yapılmaktadır. Bu ilanlara erişim sağlamak ve bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlanlar için tıklayın.

TÜM MEMUR İŞÇİ VE PERSONEL ALIMLARI - UYGULAMAYI İNDİR KAÇIRMA

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim