Ülkemizde bulunan kamu kurum kamu kuruluşları bünyelerindeki memur personel eksikliklerini karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde memur personel alımı yapmaktadırlar. Buna göre İlgili duyurular Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmakta ve başvuru şartlarını açıklamaktadır. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler.

Söz konusu 4 Devlet kurumu bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek amaçlı memur personel alımı ilanları yayımladılar. Buna göre, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, TEİAŞ, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyelerine farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 579 memur alımı yapacaklar. Bu 4 Devlet kurumu için başvuru süresi başlıyor. Adaylar başvurularına 09 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre haberimizin devamında alım detaylarına ulaşabilirsiniz.

TEİAŞ Kamu Personeli Alımı:

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü ( TEİAŞ ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı 3 kişilik boş kadro ile Avukat alımı yapacağını belirtti. Buna göre Merkez Teşkilatına 2 ve Taşra teşkilatına 1 Avukat alacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını 09 Nisan 2018 tarihi ile 18 Nisan 2018 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir. Başvuru şartlarına ve diğer detaylara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Sahil Güvenlik Komutanlığı:

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine farklı pozisyonlarda toplamda 240 kişilik boş pozisyon ile memur personel alımı yapacağını Nisan ayının başında belirtmişti. Buna göre adaylar Başvurularına 09 Nisan 2018 tarihinde başlayacak ve adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak niteliği aranacaktır. Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı Lise mezunu 176 Kişi ve önlisans mezunu 64 kişi alacaktır. Buna göre alım kadroları, Büro Personeli, Teknisyen, Destek personeli ve Tekniker pozisyonlarıdır. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde en geç 30 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları şarttır. Başvuru şartlarına ve Başvuru bilgilerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü:

Devlet personel başkanlığı tarafından 04 Nisan 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Göç İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda toplamda 335 kişilik boşluk ile alım yapacağını belirtti. Buna göre Merkez teşkilatına 79 Büro Personeli ve 1 Kameraman alacak. Taşra Teşkilatına ise, 16 Sosyal Çalışmacı ve 255 Büro Personeli alımı gerçekleştirecek. Adaylardan bu yönde 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden ve KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. İlgili alıma başvurular 09 Nisan 2018 tarihinde başlayacak ve en geç 17 Nisan 2018 tarihinde sona erecektir. Başvuru şartları, Başvuru bilgileri ve diğer detayları incelemek için Buraya Tıklayınız.

Emniyet Genel Müdürlüğü:

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliği için 2018 yılı 1. Dönem kapsamında sözleşmeli olarak 1 kişilik boş kadro ile Meteoroloji Mühendisi alacak. Adayların bu yönde aranan nitelikleri taşımaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır. Başvurular 09 Nisan 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için Buraya Tıklayınız.

Ayrıca diğer Memur alım haberlerini ve İlgili kamu haberlerini cebinize anlık olarak bildirim almak için Mobil Uygulamamızı indirebilirsiniz. İşin Olsa Mobil Uygulamaları için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA ÖZEL HABER