Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre kamuya 3 fakrlı belediye memur alacak. Yayımlanmış olan ilanlara göre belediyeler bünyelerindeki eksiklik için 135 kişilik boş kadro ile zabıta memuru alımı ve düz memur alımı yapacaklar. İlgili belediyelere başvuru süreci önümüzdeki günlerde başlayacak olup adaylar başvurularını aşağıdaki bilgiler doğrultusunda yapabilecekler.

31 AĞUSTOS'TA BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Belediyelere memur alımı için başvuru süreci 31 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak. Buna göre başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen belediyelere gerçekleştirilecek.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER VE KADROLARI:

Şahinbey Belediyesi: 40 kişilik kadro ile Lisans mezunu 3 farklı alanda Zabıta Memuru alınacak.

Fatih Belediyesi: Lisans ve Ön Lisans mezunları içerisinden 50 memur alımı yapılacak. Buna göre Lisans mezunu 13 Düz Memur, Ön lisans mezunu 7 memur alacak. Lisans Mezunu 20 ve Ön Lisans Mezunu 10 Zabıta memuru alımı yapılacak.

Gebze Belediyesi: Ön Lisans mezunu 31 ve lisans mezunu 14 zabıta memuru alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans Mezunları çin KPSSP93 puan türünden en az 65 ve 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Bunu dışında Zabıta Memuru olarak, Erkeklrde 167cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER:

1) Başvuru Formu Belediyenin internet sayfasından temin edeceklerdir.

2) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

3) Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

4) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

5) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM'nin internet sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

6) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı,

7) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair yazılı beyanı,

8) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir),

9) Son altı ay içerisinde çekilmiş 5 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

İLANLARIN DETAYLARI:

Şahinbey Belediyesi 4500 TL Maaş İle 40 Zabıta Memuru Alım İlanı Yayımlandı!

Fatih Belediyesi 50 Düz Memur ve Zabıta Memuru Alım İlanı Yayımladı!

Gebze Belediyesi 45 Zabıta Memuru Alacak! KPSS En Az 65 Puan İle

Editör: TE Bilisim