İlanlar yayımlandı – büro memuru alımları

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara başvurular şuan itibariyle alınmaya başlamış olup, önümüzdeki günlerde de ilanlara başvurular alınacaktır. Yürütülen bu memur alımları için adayların taşıması gereken ortak özellikler; T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, mesai saatlerine özen gösterebilecek olmak, belirtilen bölümlerden mezun olmak veya en az lise mezunu olmak, ifade yeteneği gelişmiş olmak, gerektiğinde müşteriyle ikili ilişkiler kurabilecek olmak, güleryüzlü olmak, dış görünüşüne dikkat etmek, temsil yeteneği bulunmak, düzenli ve tertipli çalışmayı ilke edinmiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

İlanlara başvurular – 2260 büro memuru alımı, İŞKUR ilanları

Yayımlanan bu ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Başvurular öncesinde adayların mutlaka üye profillerindeki bilgilerinin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olmalıdırlar. Başvurularda, eksik veya hatalı bilgi bulunan adayların başvuruları geçersiz sayılmaktadır. Kazanılmış tüm hakları da iptal edilecektir. Başvurulara yönelik tüm detaylı bilgi ve diğer nitelik ya da özelliklere, ilan bağlantıları üzerinden erişim sağlamak mümkündür. Yürütülen İŞKUR alımları, yeni başlayacak memur personel alımları ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

İos> TIKLAYINIZ
Android> TIKLAYINIZ
Instagram’ da takip etmek için TIKLAYINIZ.

İlanlara erişmek ve başvurular için açık iş ilanları bölümünde arama menüsüne büro memuru yazmanız ve aratmanız yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilisim